top of page
Beach Deck

לזניה טבעונית

חומרים:
1 חב' דפי לזניה/ קמח עדשים
2 כפות שמן זית
מלית גבינת קשיו:
150 גרם קשיו מושרה ללילה
מעט מיץ לימון
1 חב' קרם קוקוס
2 כפות שמרי בירה
מלח , פלפל , מוסקט, א. שום
רוטב:
1 עגבניות מרוסקות
1 רסק עגבניות
½ כוס מים
½ כפית מלח, פלפל, אורגנו, בזיליקום
פרמזן טבעוני:
2 כפות שמרי בירה, 1 כף קשיו ,1 כף שקדים טוחנים
קלות את הכל .
לגיוון : פטריות חתוכות, תרד שטוף
אופן ההכנה:
משרים את הקשיו ערב לפני מסננים ומשאירים מעט מים .טוחנים במעבד מזון עם לימון , א. שום , פלפל , מלח
שמרי בירה וחצי חב' קרם קוקוס. מתקנים תיבול וזה המילוי שלנו.
מכינים את הרוטב מראש ומצננים, למעוניינים ניתן לרסק למחית חלקה.
לוקחים את התבנית מרפדים בנייר אפיה , משמנים במעט שמן זית.
שמים כ- 4 כפות מהרוטב כשכבה ראשונה עליה מרפדים בדפי לזניה.
שכבה שלישית כחצי מכמות המלית של גבינת הקשיו על דפי הלזניה, כמה כפות מהרוטב עגבניות
ושוב חוזרים על הפעולה – דפי לזניה מחצית שניה של מלית גבינת קשיו כמה כפות מהרוטב ושוב
דפי לזניה. עליהם שופכים בנדיבות רוטב עגבניות לציפוי מלא , מחצית חב' קרם קוקוס ומפזרים
מעל הכל פרמזן טבעוני. מכסים הכל בנייר אלומיניום , דואגים שיהיה סגור ואופים כ- 50 דקות
בחום בינוני של 180 מעלות במרכז התנור.

טבעונים

bottom of page