top of page

פנקייק חלבון טבעוני
חומרים:
100 גרם קמח טף
סקופ אבקת חלבון טבעונית
כפית אבקת אפייה
בננה בשלה
100 מל חלב צמחי
1 כפית מייפל טבעי
כפית קינמון
שמן קוקוס לטיגון
אופן ההכנה:
מועכים את הבננה במזלג או במערבל, מוסיפים חלב ,מייפל, קינמון
את הקמח ואבקת האפייה. מערבבים עד לבלילה אחידה.
מחממים מחבת נון סטיק , משמנים בשמן קוקוס ושופכים מעט מהבלילה.
הופכים לצד השני כשמזהיב וממשיכים ככה עד לסיום הבלילה.
ניתן לגוון : מייפל טבעי , פירות יער , טחינה + סילאן , דבש ועוד...
טבעונים
bottom of page