top of page

ילדים

Beach Deck

קרפ צרפתי

חומרים :
1 כוס קמח
2 ביצים
1 כוס חלב
1 מיכל שמנת מתוקה
½ כוס סוכר
2 שקיות סוכר וניל
למריחה: נוטלה , ריבת חלב, אגוזים קצוצים, בטנים קצוצים ועוד...

אופן ההכנה:
שמים את כל החומרים בקערה ומערבבים טוב בעזרת מטרפה עד שנוצרת עיסה דלילה ללא גושים. חשוב לשים לב: אם העיסה יצאה סמיכה מידי יש להוסיף חלב ואם היא יצאה דלילה מידי מוסיפים קמח, המטרה היא להגיע לעיסה דלילה ונוזלית ללא גושים.
מחממים מחבת שטוחה עם תחתית עבה, לוקחים מצקת של מרק ממלאים אותה בעיסה ויוצקים.
כדי לתת לקרפ להיות גדול ודק פשוט מאוד משתמשים עם תחתית המצקת, יוצקים את העיסה למרכז המחבת ועם תחתית המצקת מורחים בצורה עיגולית את העיסה עד שהיא בכל גודל המחבת. נותנים לקרפ כמה שניות ובעזרת מרית הופכים אותו, מחלקים אותו לחצי מורחים על החצי שוקולד או ממרח אחר ,מפזרים אגוזים, בוטנים, ובעצם כל מה שעולה על רוחכם.
מקפלים משני הצדדים ויוצרים צורת משולש. אוכלים מיד...

bottom of page