מלוחים

לזניה 2 צבעים
חומרים:
1 חב' דפי לזניה
2 כפות שמן זית
מלית:
1 חב' קוטג'
½ חב' גבינה בולגרית
½ שמנת לבישול 16%
מלח , פלפל , מוסקט
רוטב:
1 עגבניות מרוסקות
1 רסק עגבניות
½ כוס מים
½ כפית מלח, פלפל, אורגנו, בזיליקום
מעל הכל:
½ שמנת לבישול 16%
גבינה צהובה מגוררת (איזה סוג שאוהבים)
אופן ההכנה:
מערבבים את חומרי המלית בקערה.
מכינים את הרוטב מראש ומצננים, למעוניינים ניתן לרסק למחית חלקה.
לוקחים את התבנית מרפדים בנייר אפיה , משמנים במעט שמן זית.
שמים כ- 4 כפות מהרוטב כשכבה ראשונה עליה מרפדים בדפי לזניה.
שכבה שלישית כחצי מכמות המלית של הגבינות על דפי הלזניה, כמה כפות מהרוטב עגבניות
ושוב חוזרים על הפעולה – דפי לזניה מחצית שניה של מלית הגבינות כמה כפות מהרוטב ושוב
דפי לזניה. עליהם שופכים בנדיבות רוטב עגבניות לציפוי מלא , מחצית חב' שמנת לבישול ומפזרים
מעל הכל גבינה צהובה מגוררת . מכסים הכל בנייר אלומיניום , דואגים שיהיה סגור ואופים כ- 50 דקות
בחום בינוני של 180 מעלות במרכז התנור.