top of page

מלוחים

Beach Deck

לזניית קישואים

חומרים לבצק:
2 כפיות שמרים יבשים
1 כפית סוכר
1/3 1 כוסות מים פושרים
2 כפות שמו זית
500 גרם קמח מנופה
1 כפית מלח

חומרים לרוטב:
2 כפות שמן זית
1 בצל קצוץ
3 שיני שום קצוצות
3- 4 עגבניות קצוצות / עגבניות מרוסקות
1 רסק עגבניות 100 גרם
מלח, פלפל, אורגנו , בזיליקום

חומרים לגבינת קשיו:
170 גרם קשיו מושרה לכמה שעות (עדיף ללילה )
1-2 כפות שמרי בירה
1/2 חב' קרם קוקוס
1 כפית אבקת שום , מלח , פלפל
תוספות:
פלפלים קלויים, סרטי זוקיני, פרוסות בטטה , בצל סגול ,עגבניות מיובשות, זיתים ועוד...

אופן ההכנה:
לערבב בקערה את כל החומרים וללוש כמה דקות בידיים לקבלת בצק חלק.
מניחים להתפחה לשעה בערך.
את הגבינה : מסננים את הקשיו , מוסיפים הכל למעבד מזון , טוחנים עד לקבלת קרם.
את הרוטב: מטגנים בצל , אח"כ שום מוסיפים את הרסק והעגבניות , מתבלים ומבשלים
כ- 20 דקות .
מחמים את התנור לחום גבוה c200 ,מחלקים את הבצק לשניים ומכל חלק צרים כדור.
מקמחים משטח עבודה ומרדדים לעיגול/ מלבן דק.
מניחים את הבצק על תבנית אפיה ומורחים את הרוטב מפזרים את הגבינה והתוספות.
אופים כ-12 דקות עד שהשוליים נחרכים מעט.

bottom of page