top of page
מתוקים

טירמיסו
חומרים:
גר' מסקרפונה או גבינת שמנת300
1 מכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה
כוס אבקת סוכר 1/3
½ כוס תמצית אספרסו
1 כוס חלב
בישקוטים (לשונות חתול)16
אבקת קקאו, לזרייה
אופן ההכנה :
מערבבים את המסקרפונה יחד עם השמנת ואבקת הסוכר ,
מקציפים עד ליצירת קצף חזק .
מערבבים בקערה את הקפה עם החלב וטובלים בנוזל מחצית מכמות
הבישקוטים - טובלים במשך 2-3 שניות בלבד, על מנת שלא יתפורר.
מסדרים את הבישקוטים הטבולים בתבנית פיירקס או אם רוצים בכוסיות אישיות
ממלאים מעל הבישקוטים כמחצית מכמות המילוי.
חוזרים שוב על הפעולה עם שארית הבישקוטים ושארית המילוי
שומרים את התבנית או הכוסות בקירור מכוסות היטב.
לפני ההגשה זורים מעל אבקת קקאו.
bottom of page