top of page
מתוקים

ממתק חמאת בטנים וקוואקר
חומרים:
1 כוס קוקוס טחון
1 כוס קוואקר שיבולת שועל גרוסה
1 כוס חמאת בוטנים
1 כף זרעי צ׳יה לא חובה
¼ כפית מלח
3 כפות דבש/ מייפל טבעי
לציפוי:
200 גרם שוקולד מריר
1 כפית שמן קוקוס
הוראות הכנה:
בקערה גדולה שמים את כל החומרים ומערבבים היטב.
מרפדים בנייר אפייה תבנית קטנה בגודל 16/16 ס״מ, פיירקס או תבנית קרמיקה.
מצננים במקפיא כשעה או 4 שעות במקרר.
קוצצים את השוקולד ושמים בקערה וממיסים במיקרוגל בפולסים של 30 שניות עד שנמס .
מוסיפים את השמן ומערבבים.
מורחים את השוקולד המומס על התערובת הקרה ומיישרים לשכבה אחידה.
מעבירים את התבנית למקרר לשעה שעתיים , מוציאים חותכים לריבועים קטנים.
bottom of page


