top of page

חומוס ביתי
חומוס אפשר לבחור איך מכינים , אפשר להשרות לפחות 12 שעות גרגירי חומוס יבשים
ולבשל עד שנהיים רכים (בסיר לחץ)
אפשר לקנות חומוס מבושל וקפוא
ואפשר גם להשתמש בקופסת שימורים , החשוב איך מכינים ומתבלים.
חומרים:
250 גרם חומוס מבושל
1/2 כוס טחינה גולמית
1/2 כוס מי ברז/ מטוהרים
1 כפית שטוחה מלח
2 כפיות גדושות כמון
חצי לימון סחוט
2 שיני שום
אופן ההכנה:
מכניסים את כל החומרים למעבד מזון וטוחנים עד לקבלת מרקם חלק. טועמים ומוסיפים עוד כמון לפי הטעם.
bottom of page


