top of page
Beach Deck

טחינה בשלושה צבעים

צובעים את הטחינה בצבעים וטעמים חדשים
חומרים:
1 קופסא טחינה גולמית
מיץ לימון
1-2 שיני שום
1/4כפית כמון
מלח
1 כפית אבקת קארי או כורכום
פטרוזיליה קצוצה
פלפל אדום קלוי וכפית פפריקה / עגבנייה מגורדת/סלק מבושל

אופן ההכנה:
מכינים את הטחינה לפי הוראות היצרן ( כוס טחינה על כוס מים).
מוסיפים תבלינים ,מים או מיץ לימון לפי הצורך והטעם.
מחלקים ל- 3 קעריות.
לטחינה צהובה: מוסיפים קארי ,או כורכום.
לטחינה ירוקה: פטרוזיליה קצוצה .
לטחינה אדומה : מרסקים את הפלפל הקלוי והפפריקה / סלק/ עגבנייה
ומערבבים עם הטחינה (ניתן להוסיף טבסקו).
מגישים עם פיתה וירקות חתוכים.

bottom of page