top of page
Beach Deck

עגבניות מיובשות

חומרים:
סלסלת עגבניות שרי
3 שיני שום קלופות
גבעולי אורגנו טריים/ יבשים
1 כפית מלח אטלנטי
3 כפות שמן זית
1 כף פלפל שאטה (רק למי שרוצה חריף)

אופן ההכנה:
חוצים את העגבניות , שמים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
חותכים שום לפרוסות .
מזלפים מעל שמן זית , מפזרים מלח , פלפל , אורגנו , טימין.
אופים בחום נמוך של 120 מעלות למשך שעתיים ויותר...תלוי בכל תנור.
כשהעגבניות יבשות מספיק , מוציאים מהתנור , מצננים .
מכניסים לצנצנת או קופסת זכוכית , ניתן לצפות בשמן זית או להחזיק במקרר
ללא תוספת שמן.

bottom of page