top of page

פסטו בזיליקום
חומרים:
1 כוס דחוסה עלי ריחן ( בזיליקום) טריים/ כוסברה/פטרוזיליה
3 שיני שום קלופות
3 כפות צנוברים/ גרעיני חמנייה/ אגוזי מלך
1 כפית מלח
1/2 כוס שמן זית
5 כפות גבינת פרמזן( לא חובה)
שמן זית לכיסוי
אופן ההכנה:
שמים במעבד מזון עם להב פלדה את החומרים ומעבדים
בלחיצות קצרות עד שנהייה רסק אחיד.
מעבירים לקערה עמוקה ומוסיפים את הפרמזן ומערבבים.
מעבירים לצנצנת מכסים במעט שמן זית, סוגרים
ושומרים במקרר.
טעים מאוד כרוטב לפסטה או למריחה על לחם.
bottom of page