top of page
Beach Deck

צ’ימיצ’ורי רוקט

חומרים:
1 צרור עלי רוקט
1 צרור קטן עלי פטרוזיליה
עלים מ-5 גבעולי אורגנו טרי
2 שיני שום
1/4 כוס שמן קנולה
4 כפות חומץ תפוחים / יין לבן
1 כף סוכר
1כפית מלח
1 כפית פלפל שחור גרוס
1/2 בצל אדום, קצוץ לקוביות קטנות
1 גזר בינוני, חתוך לקוביות קטנות

אופן ההכנה:
שמים את כל המרכיבים, למעט הבצל והגזר, במעבד מזון, וטוחנים בפולסים למרקם גרגירי.
חותכים את הבצל והגזר לקוביות ממש קטנות , מוסיפים אותם ומערבבים.

bottom of page